Woning Renovatie

Woning renovatie komt vaak voor bij oude panden als monumentale panden, kerken boerderijen en oude bedrijfspanden of woningen. Bij een renovatie voldoet het gebouw niet meer aan de eisen van deze tijd door bijvoorbeeld een slechte isolatie of dakbedekking. Hierdoor is het niet mogelijk optimaal, maar vooral ook veilig gebruik te kunnen maken. Het kan zijn dat u te maken heeft met jarenlang achterstallig onderhoud of jaarlijks onderhoud laat uitvoeren maar het vastgoed nu toch toe is aan een renovatie.

Renovatie is het gedeeltelijk vernieuwen of herstellen waardoor het weer zo veel mogelijk in de originele staat wordt gebracht en voorzien wordt van moderne comfort. Bouwheere Aannemersbedrijf BV heeft voldoende kennis en ervaring met renovaties. Vooral bij oudere gebouwen wordt onze kennis en creativiteit op de proef gesteld. Wij beschikken over de juiste deskundigheid om altijd tot een oplossing te komen voor een renovatie volgens uw wensen en geldende eisen.

U kunt o.a. bij ons terecht voor:

  • Renovaties of restauratie,
  • Isoleren van vastgoed,
  • Badkamer renovatie,
  • Grote en gecompliceerde renovaties, wij zijn van alle markten thuis.
  • Leidingwerk,
  • Timmerwerk,
  • Elektra,
  • Tegelzetten

Wij gaan u helpen met de renovatie van uw huis!

Wij als bouwbedrijf voeren de renovatie geheel zelf uit, van de planning tot en met het gefactureerde bedrag. Hierdoor bent u verzekerd van een snel en vakkundig renovatieproces met als resultaat een uitstekend kwalitatief eindresultaat.

Een renovatie begint bij Bouwheere Aannemersbedrijf BV met een inspectie van het vastgoed. Eerst kijken in welke staat het vastgoed bevindt is heel belangrijk om tot de juiste renovatiewerkzaamheden te kunnen komen. We verbeteren de gebruiks- en genotmogelijkheden, maar vooral ook de kwaliteit en veiligheid.

Gebruikers kunnen er na een renovatie weer optimaal gebruik van maken. Onze medewerkers renoveren met inlevingsvermogen en oog voor detail. Omdat gedurende renovaties het vaak mogelijk is gewoon gebruik te blijven maken van het vastgoed, houden onze medewerkers rekening met de omgeving. Ze communiceren goed en werken efficiënt met zo min mogelijk overlast. Bij een renovatie krijgt u namelijk ook te maken met geluid, stof en vreemde mensen over de vloer, maar wij proberen de overlast tot een minimum te beperken.

Veel gestelde vragen

Wat renoveren jullie?
Wij renoveren woningen, bedrijfspanden, schuren, etc.

Zijn er bijkomende kosten?
Wij maken graag een complete all-in prijs voor u